skip to Main Content
۶ نکته کلیدی اتصال دسته بازی به کامپیوتر + آموزش تصویری

۶ نکته کلیدی اتصال دسته بازی به کامپیوتر + آموزش تصویری

فرض کنید با اشتیاق بالا میرید سمت کامپیوتر که کلی بازی کنید و جزو گیمرهایی هستید که کار کردن با دسته براشون راحت تره . زمانیکه دسته رو به کامپیوتر وصل میکنید میبینید که اصلا دسته کار نمیکنه .اگر گیم پد شما در سیستم شناسایی میشه اما در بازی های مد نظرتون کار نمیکنه مطمئنا تو ذوقتون میخوره و حس و حالتون رو از بین میبره.
تو این مقاله میخوایم این تجربه بد رو تا حد امکان کاهش بدیم . پس با آموزش زیر از یوبیت پلی همراه باشید.
نکته یک : قبل از اینکه این مشکل رو بزرگ کنیم و یا به سخت افزار ربطش بدیم،سعی کنید دسته مد نظر رو به یک pc یا لپ تاپ دیگه متصل کنید. و هچنین برررسی کنید آیا گیم پد دیگه روی سیستم شما کار میکنه یا خیر.

اگه هنوز با عدم کارکرد دسته روی ویندوز مشکل دارید،چند راه حل آزمایش شده رو به شما آموزش میدیم و امیدواریم مشکل شما حل بشه

چرا کنترلر من متصل شده اما در کامپیوتر کار نمیکنه؟
یکی از دلایل اصلی مشکلات مربوط به خود اتصال است. این روزها کامپیوترها دارای هر دو پورت USB 2.0 و USB 3.0 هستند. بنابراین، باید بررسی کنید که آیا کنترلر از پورتی که شما آن را به آن وصل می کنید پشتیبانی می کند یا خیر.

دلیل دیگر گزارش شده توسط کاربران این است که کنترلر آنها از XInput API پشتیبانی نمی کند. XInput API یک رابط نرم افزاری جدید برای اتصال دسته های بازی است .مدل‌های قدیمی یا ارزان‌تر معمولاً از DirectInput API پشتیبانی می‌کنند، در حالی که بازی‌ها اکنون به XInput API رفته‌اند. بنابراین، توصیه می شود قبل از خرید کنترلر، سازگاری را بررسی کنید.
راه دیگر بررسی مشکلات خود سیستم عامل یا درایورهای نصب شده برای کنترلر است.اما، به یاد داشته باشید، جدای از مشکلات سازگاری، هیچ یک از عوامل به اندازه کافی شدید نیستند و در کوتاه‌مدت قابل رفع هستند.

علاوه بر این، در اینجا برخی از تغییرات خطا وجود دارد که ممکن است با آنها روبرو شوید، اما با این وجود، با راه حل های زیر رفع کنید:
Windows Troubleshooter را اجرا کنید
به نوار جستجوی ویندوز بروید، Control Panel را تایپ کنید و روی نتیجه جستجوی مربوطه کلیک کنید.


به گزینه View در گوشه سمت راست بالا بروید و نماد Large icons.large را انتخاب کنید


Troubleshooting.troubleshooting را انتخاب کنید


روی گزینه View all در قسمت سمت چپ کلیک کنید


Hardware and Devices را انتخاب کنید، روی آن کلیک راست کرده و Run as Administrator را انتخاب کنید.
کامپیوتر سیعی می‌کندبه عنوان مدیر سیستم عیب‌یابی بخش سخت افزاری را شروع کند.اگر با دستگاه یا سخت‌افزاری که اخیراً بر روی رایانه خود نصب کرده‌اید با مشکل مواجه هستید، اجرای عیب‌یاب سخت‌افزار و دستگاه‌ها باید این مشکل را حل کند.

عیب‌یاب مشکلات رایج را بررسی می‌کند و مطمئن می‌شود که هر دستگاه یا سخت‌افزار جدید به درستی روی رایانه شما نصب شده است. پس از اتمام، بررسی کنید که آیا گیم پد شناسایی شده است، در غیر اینصورت باید سراغ گزینه‌های بعدی بروید.

درایورهای USB را دوباره نصب کنید
روی دکمه Start کلیک راست کرده و Device Manager را انتخاب کنید

راهنمای اتصال دسته بازی


Universal Serial Bus controllers را پیدا کنید و بر روی آنها دوبار کلیک کنید تا گزینه‌های زیر آن باز شود

راهنمای اتصال دسته بازی


روی گزینه USB Composite Device کلیک راست کرده و Uninstall device را انتخاب کنید


روی Uninstall کلیک کنید


این کار باعث می‌شود پورت‌ها و دستگا‌ه‌هایی که از طریق USB به کامپیوتر متصل هست کاملا حذف و سپس مجدد نصب شود
کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید.پس از راه‌اندازی مجدد رایانه، ویندوز به‌طور خودکار کنترل‌کننده‌های USB را روی رایانه شخصی شما مجدداً نصب می‌کند و دستگاه‌ها را به درستی اجرا می‌کند.

شما می‌تونید از یک نرم‌افزار همه فن حریف برای به‌روزرسانی خودکار درایورهای USB خود استفاده کنید که آخرین نسخه‌های درایور را برای دستگاه شما نصب می‌کند.معتبرترین روش برای انجام این کار، استفاده از نرم افزاری‌ست که دنیایی از درایورها را درون خود جای داده ،و استفاده از آنها ایمن بوده.Outbyte Driver Updater به عنوان یکی از قابل اعتمادترین نرم افزارهای به روز رسانی درایورهای موجود در حال حاضر هست و توصیه می‌کنیم اگر با مشکل نصب و آپدیت درایور یو اس بی مواجه شدید از این برنامه استفاده کنید.

دستگاه‌های اضافه یا ارواح سرگردان را حذف کنید
Windows + S را فشار دهید تا منوی جستجو باز شود، Device Manager را در قسمت متن وارد کنید و روی گزینه مربوطه کلیک کنید.


روی منوی View کلیک کنید و تنظیمات Show hidden devices را فعال کنید. با این کار دستگاه‌های مخفی برای شما نمایش داده می‌شود


همونطور که مشاهده‌ می‌کنید در بخش‌های مختلف مانند کنترل‌کننده‌های صدا، ویدیو و بازی گزینه‌هایی را ببینید که قبلاً آن‌ها را ندیده بودید،این گزینه‌ها معمولاً به نسبت سایر موارد حالت محوتری دارند.اگر اینچنین موردی پیدا شد، روی آن‌ها کلیک راست کرده و Uninstall device را انتخاب کنید تا بصورت کامل حذف شوند.


سپس، در کادر تأییدی که ظاهر می شود، بر روی Uninstall کلیک کنید.


Device Manager را ببندید و کامپیوتر را مجددا راه اندازی کنید.
دستگاه‌های Ghost دستگاه‌هایی هستند که دیگر به رایانه شخصی شما متصل نیستند. ویندوز در حافظه خود رکوردی از این دستگاه‌ها که قبلاً نصب شده‌اند نگه می‌دارد، اما زمانی‌که این سخت‌افزار‌ها وصل هم نیستند، اطلاعات آنها حذف نشده، و این اغلب منجر به درگیری و عدم شناسایی سخت‌افزارهای دیگر می‌شود.

پس از حذف دستگاه‌ها، بررسی کنید که آیا کنترلر اکنون شناسایی شده و در بازی های ویندوز کار می کند.

کامپیوتر را در حالت ایمن راه اندازی مجدد کنید
هنگامی که ویندوز را در حالت Safe Mode بوت می‌کنید، با فایل ها، سرویس ها و درایورهای محدود بارگیری می شود. اگر در حالت Safe Mode مشکل گیم پد وجود نداشته باشد، باید درون تنظیمات پیش‌فرض تغییراتی ایجاد کنید.در این مورد، باید به دنبال تداخل برنامه‌های جانبی، مشکلات سازگاری یا تکراری بودن دستگاه‌ها باشید.

دستگاه های تکراری را حذف کنید
توجه داشته باشید
قبل از اجرای مراحل ذکر شده در اینجا، کامپیوتر خود را در حالت Safe Mode بوت کنید.
Windows + R را فشار دهید تا دستور Run باز شود، devmgmt.msc را وارد کنید و روی OK کلیک کنید.


دوباره روی گزینه‌هایی که در حالت عادی و در Device Manager کلیک کرده بودید یا مثل بخش ارواح سخت افزاری آن‌ها را پیدا کرده بودید در حالت Safe Mode هم این کارها را تکرار کنید، گزینه‌هایی مانند صدا، کنترلرهای ویدیویی و بازی و Universal Serial Bus controller دوبار روی آن‌ها کلیک کنید.
اکنون، همه ورودی های تکراری را پیدا کنید، روی آنها به صورت جداگانه کلیک راست کرده و Uninstall devicel را انتخاب کنید.
Device Manager را ببندید و رایانه خود را به طور معمول (نه Safe Mode) بوت کنید.
هنگام حذف ورودی‌های Device Manager، فقط موارد تکراری را حذف کنید و نه هر دو را. پس از اتمام، بررسی کنید که آیا گیم پد شناسایی شده یا خیر، اگر هنوز مشکلات شما پابرجاست لطفاً آخرین گزینه رو هم امتحان کنید.


راهی برای ارتباط با سازنده گیم‌پد پیدا کنید
به عنوان آخرین راه حل، می توانید برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه حل مشکل با سازنده گیم پد تماس بگیرید. هر سازنده دستگاه یک وب سایت دارد که در آن می توانید گزینه های تماس را پیدا کنید.معمولاً می‌توانید سؤالات متداول و مقاله‌های مبتنی بر دانش را در وب‌سایت سازنده پیدا کنید که ممکن است مشکل را برطرف کند. اگر کمکی نکرد، به دنبال گزینه چت زنده بگردید یا یک ایمیل برای تیم پشتیبانی ارسال کنید.

چگونه گیم پد خود را در ویندوز 10 تست کنم؟
Windows + R را فشار دهید تا دستور Run باز شود و joy.CPL را در قسمت متن وارد کنید و روی OK کلیک کنید.


گیم پد متصل را انتخاب کنید و روی Properties کلیک کنید


به تب Test بروید و اکنون می‌توانید دستورالعمل‌های روی صفحه را برای آزمایش gamepad.test دنبال کنید، دقت کنید کدام دکمه‌ها یا جهت‌ها کار نمی‌‌کند و کدام دکمه‌ها کار می‌کند.


ویندوز یک ابزار داخلی ساده و موثر برای تست گیم پد در ویندوز 10 و 11 ارائه می دهد. علاوه بر این، می توانید از وب سایتی مانند Gamepad Tester نیز برای این منظور استفاده کنید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top