skip to Main Content
کامل‌ترین راهنمای درآمد از بازی +۱۰راهکارعملی

کامل‌ترین راهنمای درآمد از بازی +۱۰راهکارعملی

دنیای بازی ها یکی از جذاب ترین و پرمخاطب ترین زمینه های هنری یا سمعی بصری است.اکثر ما یا گیمر هستیم یا قبلا بودیم.اما چی میشد اگه بتونیم از این علاقه‌ای که ساعت‌ها وقت خودمون رو صرف اون می‌کنیم، بتونیم درآمدی هم بدست بیاریم؟ تو این مطلب آموزشی میخوایم کامل‌ترین راهنمای درآمد از بازی +۱۰راهکارعملی رو بهتون معرفی کنیم که بیشتر کاربردی باشه نه صرفا تئوری،پس همراه ما باشید.

فروش و خدمات نرم افزاری مکمل هم

اگه سرمایتون در حدی هست که می‌تونید یه مکان بگیرید یا از خودتون ملک تجاری دارید حوزه فروش کنسول های بازی و خدمات اون سود بسیار خوبی رو داره. در کنارش اگه بتونید لوازم جانبی هم بفروشید سودتون چند برابر میشه به شرطی که مشتری مداری رو بلد باشید و به کار گیم هم علاقه داشته باشید. سعی کنید خودتون رو همیشه به روز نگه دارید و از تمامی دستگاه‌های حوزه سرگرمی شناخت داشته باشید. و اونایی که اکثرا برند هستند رو موجود کنید.حتی می‌تونید چیزهایی رو داخل مغازتون موجود کنید که آدم‌های خاصی رو به سمت شما بکشونه و تبدیل به مشتری دائمی کنه.مثلاً کنسول های خاص و کمیاب یا اکسسوری های خاص و گران قیمت.فقط باید مدیریت سرمایه داشته باشید چون بازار ایران بازار پر نوسانی هست و حواستون باید باشه توی خرید و فروش ضرر نکنید.یه مثال عملی براتون میزنم تا قضیه براتون واضح‌تر شه.فرض کنید شما یه تعداد دستگاه پلی‌استیشن برای فروش دارید (مثلا ۱۰ عدد ) خب احتمالا اون ۱۰ تا یکجا فروش نره و اگر هم بخواید منتظر بمونید تا همه کنسول‌ها فروش بره به دلیل نوسان قیمت ها ضرر می‌کنید. شما باید هر محصولی که فروختید بلافاصله جایگزین کنید و نزارید ویترینتون خالی بمونه مخصوصا اجناس قیمت بالا،چون خرید کالا از نگه داری پول بسیار منطقی‌تر هست. در کنار فروش هم توصیه می‌کنیم که هر دستگاه و کنسولی رو موجود دارید خدمات یا تنظیمات مربوط به اون رو بلد باشید تا مشتری مجبور نباشه به جای دیگه مراجعه کنه و صفر تا صدی پیش خودتون کارهاش انجام شه.

شغل فروش کنسول و خدمات بازی

تعمیرکاری یک شغل پرسود

یه زمانی هست شما سرمایه زیادی ندارید یا بودجه ندارید که یه مغازه رو پر از لوازم برای فروش کنید،پیشنهاد می‌کنم اگه کمی از سخت افزار سر در میارید با آموزش بیشتر و سعی و خطا به تعمیر کنسول‌های بازی وارد بشید . چون خیلی از لوازمی که ما خریداری میکنیم یک عمر مفید دارند و بعضی هاشون هم بیشتر استفاده میشه . مثلا دسته‌های بازی شاید بیشتر از لوازم دیگه تو گیم در معرض خرابی باشه. خب این موقعیت خوبی برای کسی هست که تسلط به تعمیرات داره و میتونه پول خوبی از این راه بدست بیاره. واسه تبلیغ خودتون هم از شبکه های اجتماعی یا سایت‌های آگهی مثل دیوار استفاده کنید . و حتی می‌تونید حضوراً با مغازه‌دارها که کار فروش انجام میدن صحبت کنید و بصورت پورسانتی باهاشون کار کنید تا واستون مشتری بفرستن.چون خیلی از مغازه‌دارها تخصص،حوصله یا وقت تعمیرات رو ندارن.دستمزد تعمیر هم کاملا بستگی به نوع خرابی و زمان صرف شده سنجیده میشه. مثلا الان دسته های PS5 مشکل آنالوگ و دریفت دارن خب یه تعمیرکار زرنگ اینو بلده و با تبلیغ توی دیوار یا گوگل خودش رو به هزاران مشتری معرفی میکنه و همه میفهمن این شخص آدم به روزی هست.اگه حرفه‌ای باشید یه کار ممکنه حتی ۱۰ دقیقه هم زمان از شما نگیره و بابت اون ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن هزینه دریافت کنید.

تعمیر کنسول

فروش اکانت‌های بازی

یکی از خدمات اصلی کنسول‌های بازی تو ایران نصب بازی هست، که به علت تورم بیش از حد و رشد قیمت ارز اکثر مردم تمایل دارند بازی‌ها رو بصورت اشتراکی یا ترکیبی تهیه کنند تا پول کمتری رو پرداخت کنند.شما می‌تونید با ایجاد یک بستر فروش این اکانت‌ها، هم به مشتریان خودتون سرویس بدید و هم به سایر همکاران و مغازه‌داران این خدمات رو بفروشید.این زمینه کمی نیازمند صبر و حوصله و آموزش بیشتر هست، پس مایوس نشید و در صورت علاقه‌مندی از همین الان شروع کنید.زمانیکه تازه این خدمات مد شده بود از یه سری نرم افزار ها مثل Hidden و ایجاد کمبو لیست برای کرک اکانت‌‌ها استفاده میشد.فروشنده هم با فروش یه اکانت به چند نفر حاشیه سود خوبی رو میتونست داشته باشه . بازی های اشتراکی که تو ایران به ظرفیتی معروف هست نوع دیگه از فروشه که یه اکانت قانونی رو به چند بخش تقسیم می‌کنند و هر کدوم رو با توجه به نیاز مشتری به فروش میرسونن. البته پیشنهاد میکنیم اگر تصمیم به فروش اکانت بازی دارید سعی کنید هر دو بخش ترکیبی و قانونی رو کنار هم داشته باشید تا از هر دو سمت سود کسب کنید.حتی اگر مصرف کننده معمولی هم هستید این مسیر رو یاد بگیرید تا بابت کوچکترین خدمات مجبور نباشید پول زیادی رو پرداخت کنید.

فروشنده اکانت

اینجا لیست بهترین کانال‌های اکانت ترکیبی و قانونی قرار داده شده که میتونید اونو مشاهده و دانلود کنید.

بازی کژوال و آندروید به شدت فراگیر

در حال حاضر که گوشی‌های هوشمند تو دست همه پیدا میشه فرصت خوبی برای توسعه دهندگان و سازندگان بازی‌های آندرویدی هست،طبق تحقیقاتی که بنیاد بازی‌های رایانه ای انجام داده تو کشور حدودا ۳۵ میلیون گیمر داریم که نزدیک به ۷۰ درصد از اونها تنها سرگرمیشون موبایل هست.اگه دانشی دارید که میتونید این بازی ها رو بسازید و یا از توانایی دیگران در ساخت بازی های آندوریدی استفاده کنید، بازار پرسودی با همه چالش‌هایی که داره منتظر شماست.بیشترین چیزی هم که الان فراگیر شده پرداخت درون برنامه‌ای هست. یعنی شما بازی رو رایگان می‌کنید و برای دسترسی بیشتر کاربران به آیتم‌های بیشتر، مبلغی رو در نظر می‌گیرید.

برای یادگیری بازی سازی هم وسواس به خرج ندید و با یادگیری زبان های برنامه نویسی ساده شروع کنید. از کانال های یوتوب استارت بزنید و بعد از مجموعه های معتبر آموزش تهیه کنید.

عده دیگه هم هستن که دوست دارن فقط گیمر باشن و حوصله یا دانش ساخت بازی رو ندارن.هیچ اشکالی نداره شما با شناسایی بازی‌های پولساز میتونید با وقت صرف کردن بابت اون درآمد کسب کنید.تو یه مقاله جداگانه بهترین بازی های آندرویدی پولساز رو واستون می‌زاریم.

بازی‌‌های آنلاین آندروید

رقابت در مسابقات به عنوان پرو گیمر

این بخش بستگی به میزان علاقه و حرفه‌ای بودن شما داره، یک سری بازی‌ها هستن که به عنوان رشته ورزشی با عنوان ورزش‌های الکترونیک شناخته میشن هر ساله هم مسابقاتی از طرف نهادهای دولتی یا خصوصی برگزار میشه که جوایز خوبی دارند.قبلا رشته‌های فوتبال مثل فیفا (که اسمش تغییر کرده) و پی ای اس (که اینم تغییر کرده) روش رقابت بیشتر بود و بعدا رشته‌هایی دیگه هم مثل کانتر ، لیگ آف لجند،کلش اضافه شدن که تعداد بیشتری بتونن شرگت کنند.بعضی از جوایز هر رشته تا ۵۰ میلیون هم رسیده. و یک گیمری که بصورت حرفه ای تمام وقتش بابت بازی کردن میزاره با مقام آوری تو مسابقات درآمد خوبی میتونه کسب کنه .

جدای از رقابت‌های آفلاین توی کل دنیا رقابت‌های آنلاین زیادی برگزار میشه که اگر کشور ما توی اون تحریم نباشه میتونه حتی درآمد دلاری به گیمرها بده.یکی از معتبرترین سایت‌های ورزش‌های الکترونیک ESL هست که رقابت‌های زیادی رو در رشته‌های مختلف برگزار می‌کنه.زمانی که تحریم‌ها کمتر بود خیلی از بچه‌های ایرانی با رقابت و مقام‌آوری در‌آمد آنلاین داشتن و الان هم از این سایت یا سایت‌های مشابه میشه با ترفندهایی درآمد کسب کرد.

شرکت در مسابقات گیم

برگزار کننده مسابقات باشید

می‌رسیم به یکی از جذاب ترین و پر هیجان ترین بخش‌ها یعنی برگزار کننده مسابقات. همیشه در همه رشته‌ها کسانی هستند که تشنه رقابت باشن و برای به اثبات رسوندن خودشون حاضرن تن به نبرد بدن.خب چی بهتر از رقابت تو دنیای بازی‌های ویدئویی که این همه علاقه‌مند داره.برگزاری مسابقه برای گیمرها یک چیز برد برد هست . یعنی هم خودتون چهره‌ای شناخته شده می‌شید یا درآمدی هم بدست میاد و هم گیمرها حس رقابت طلبی شون برطرف میشه و جایزه می‌برن. شما از چند طریق می‌تونید تو رشته های مختلف گیم و پرطرفدار فعالیت کنید. داشتن سرمایه برای سخت‌افزار و اجاره کردن مکان یا داشتن مکان از خودتون و اجاره کردن سخت افزار

حالت دیگه‌اش هم اینه با یه نفر که مکان و تجهیزات داره صحبت کنید و متقاعدش کنید که می‌تونید بخش مسابقاتش رو به عهده بگیرید.ما خودمون تجربه اینو داشتیم که بدون داشتن مکان یا تجهیزات بهترین مسابقات رو در شهرمون برگزار کردیم. و نهایتاً داشتن یه اسپانسر خوب نظم و امکانات بیشتری رو برای شما به همراه داره،پس سعی کنید هر طور شده یک اسپانسر برای خودتون پیدا کنید.

مسابقات گیم

راهکارهای داده شده همگی جذاب هستند و شما می‌تونید یک یا چند مسیر رو برای خودتون انتخاب کنید. اما در آخر مهمترین مسئله میزان علاقه و تلاش خودن تعیین‌کننده هست.هر چه میزان علاقه، اشتیاق و پشتکار بیشتر ،موفقیت نزدیکتر

برای شرکت های بزرگ کار کنید

اول از همه بگیم که رویا پردازی اصلاً اشکال نداره اما شما با توجه به مهارت‌هاتون باید رویا پردازی کنید. اگه مهارت‌های برنامه‌نویسی و کار با موتورهای بازی سازی رو بلدید و نمونه کار خوبی در زمینه ساخت بازی دارید میتونید با شرکت های بزرگ داخلی و اگر خوش شانس باشید خارجی کار کنید.یا ممکنه شما هنوز سن و سال پایینی دارید و اول راه قرار دارید. این هم خبر خوبیه چون می‌تونید کلی تحقیق کنید و با آگاهی وارد رشته بازی‌سازی بشید. حتما قبل از ورود به این تخصص از اساتید و با تجربه‌های این حوزه مشورت بگیرید تا مسیر براتون هموارتر بشه.بعضی‌ها تا اسم بازی‌سازی میاد وارد یک توهم میشن که مثلا بازی مثل GTA رو میتونن تنهایی بسازن یا با یه رزومه معمولی برن برای راکستار کار کنن.خواهش می‌کنیم واقع بین باشید و در مسیر درست تلاش کنید.

شغل بازی‌سازی

رسانه سرگرمی و تولید محتوا

تصور کن هر روز که از خواب بیدار میشی با این اشتیاق همراهه که میخوای کلی چیز سرگرم کننده و اطلاعات خفن در مورد بازی‌ها به مخاطبین ارائه بدی و خودت هم اطلاعاتت میره بالا. بسترهای زیادی برای ارائه محتوا در زمینه گیم و سرگرمی وجود داره که هر کدوم ویژگی‌هایی دارن . اینستاگرام، یوتوب، سایت، کانال تلگرام و …حداقل توی یه بستر باید قوی باشی و حضورت بیشتر باشه. وقتی تعداد مخاطبینت بالا رفت میتونی توی شبکه‌های دیگه هم فعالیت جدی رو شروع کنید.ما قبلاً در یه مطلب جداگانه در مورد رسانه‌های برتر سرگرمی در ایران صحبت کردیم.

اگه نمیدونید با چه موضوعاتی شروع کنید در مورد داستان بازی‌ها تاریخچه اونها شخصیت پردازی فکت‌ها و از این جور مسائل تولید محتوا کنید.

وبسایت سرگرمی

تولیدی لوازم جانبی راه بندازید

خب ما تا الان فهمیدیم که تعداد زیادی گیمر تو کشور داریم و اگه به آمار جهانی هم نگاه بندازیم تعدادشون توی دنیا هم زیاده.همین الان بهترین بازی که دوستش دارید رو تصور کنید(مثلاً سونیک) خب حالا اگه یه نفر کادو یه تیشرت یا ماگ شخصیت گیم مورد علاقتون رو براتون خریداری کنه چه حسی دارید؟ طبیعتاً از اینکه علاوه بر بازی مورد علاقه کالکشن‌های دیگری هم ازش دارید ذوق زده می‌شید.خب بقیه هم دقیقاً همین حس رو می‌تونن داشته باشن.الان توی دنیا محصولات جانبی مخصوصاً لوازم بازی حتی از محصولات اصلی فروش بیشتری دارند. شما ممکنه برای تولید کنسول و یا بازی‌های درجه یک امکانات نداشته باشید. اما تولید لوازم جانبی به نسبت دانش کمتر و امکانات کمتری رو میخواد.محصولاتی که می‌تونید هدفتون رو روش بزارید و فروش خوبی دارن و هم میشه داخل کشور تولیدشون کرد شامل : کیف‌های کنسول-کاور دسته – محافظ آنالوگ – تی‌شرت – ماگ – قاب – انواع دکوری – برچسب – پوستر و…در کنار تولید هم میشه خدمات چاپ سفارشی روی هر یک از موارد نامبرده برای مشتریان خودتون انجام بدید.

تولید لوازم جانبی بازی

واردکننده عمده باشید

همه مواردی که گفته شد جزئیات خاص خودشون رو داشتن اما تا زامانیکه ما محصولات اصلی گیم رو نداشته باشیم چطور میتونیم پاسخگوی این بازار تشنه باشیم؟همونطور که تا الان مشخص شد محصولات گیمینگ توی هر بخشی جزو پرفروشترین‌ها هستند. جامعه گیم هم بر اساس نیاز خودش به یک پلتفرم و سخت افزار رو میارن. مثلا اون‌هایی که عاشق موبایل هستن سعی می‌کنند همیشه یک گوشی گیمینگ خوب داشته باشن یا اونایی که طرفدار کامپیوتر و لپ‌تاپ هستن بیشتر روی این پلتفرم‌ها بازی می‌کنند و در مورد کنسول هم به همین صورت هست.توی هر بازاری همیشه تامین کننده‌های اصلی سود و اعتبار بیشتری رو می‌تونن کسب کنند.چون برای یک جامعه تقریبا بزرگ دارند کار می‌کنند.

کالاهایی که بیشترین مصرف رو در بازار ایران دارن شامل : شارژر دسته – هدست – کنسول – دسته – ماوس – کیبورد – مانیتور گیم – دسته‌های موبایل مثل پابجی و…با یکم تحقیق بیشتر میشه موارد دیگه‌ای هم به این لیست اضافه کرد.

وارد کننده عمده لوازم دیجیتال

جمع‌بندی

مقاله فوق حاصل سال‌‌ها تجربه و بر اساس نتایج واقعی بوده و فقط ۲ مورد از نکات بر اساس تحقیقات نوشته شده، و بقیه توسط تیم یوبیت‌پلی بصورت عملی در طی سالیان گذشته انجام شده.بخاطر همین شاید کمتر مطلبی در وب فارسی اینگونه به مقوله درآمد از بازی پرداخته،امیدواریم یک دید بیزنسی در این حوزه بهتون داده باشیم.احیاناً اگر سوالی در این زمینه براتون پیش اومد و یا نیاز به مشاوره بیشتر داشتید با کمال میل پاسخگوی شما هستیم.فقط کافیه از بخش تماس با ما در سایت بصورت تلفنی با پشتیبانی تماس بگیرید یا در فرم‌ تماس با یوبیت‌پلی از همین بخش، موضوع مورد نظر خودتون رو برای ما ارسال کنید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top